lördag, september 23, 2017

Smartast?

Utfodring på kattfarmen kan vara utmanande. Qusai tigger högljutt varje morgon och skapar en stämning av att alla nog håller på att svälta ihjäl. Det innebär risk för bråk så Rhuby måste elimineras snarast... Det brukar innebära att jag låtsas gå in på toa, och Rhuby som älskar att leka och blaska i handfatet blir överväldigande upprymd, för hon tror hon får VIP-tid där inne när hon blir själv i handfatet. Pebbles ska också helst låsas in där eftersom hon är lite för rund (ja ok, tjock) men hon har genomskådat det här för hon är SMART och försöker undkomma genom att gömma sig. Det är ju bara det att så fort blötmaten kommer fram så kommer även Pebbles fram.
Max Åke äter gärna och mycket, och han bråkar aldrig med någon. Nej han är numera mycket försiktig och vågar inte försöka tränga sig fram eller leka med någon ragdoll. För han har gått på några minor här innan han fattat att han inte under några omständigheter får ta egna initiativ. Då är gestapo här och avstyr det hela. Konstigt nog är det Pebbles som är tuffast i såna situationer. Man bråkar (leker) liksom inte med "hennes" kattungar.
Men själv har hon nog kommit på att Max Åke är kul, och vill nu få igång honom lite. Så den stackarn vet ju varken ut eller in, vi misstänker att han sover räv när hon närmar sig...


Java utfodrar sig själv, hon och Idar gillar inte blötmat något vidare, möjligen såsen.


Max Åke löser det på sitt eget sätt

Pebbles är mycket nyfiken på sin nya kompis 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar