fredag, september 15, 2017

September

Härligt med höst och skönt med golvvärme! Det var förstås golvvärme förut också men på landet är det särskilt skönt när det är kallt och vått ute. Katterna får ju inte frysa om tassarna menar jag, hehe. 
Jaha Karin - här kommer din efterlängtade gruppbild! Uppställningen var svår så vi får väl jobba på den lite. Qusai och Idar växer och har verkligen roligt på dagarna. Qusai är som en liten apa och far runt och drar ner grejer, förstör toapappret och tigger mat. Men helt urcharmig och är så söt så söt som ett socker. Hon har fina drag och bra ögonfärg, lite stora öron fortfarande men börjar växa i dem. Vi skulle behöva ställa ut henne men det finns ingen utställning just nu på rimligt avstånd som passar med jobbschemat.
Och Idar, vår prins. Han är nog faktiskt den goaste och lataste katt någonsin och han ligger gärna ner och leker efter att morgonracet med Qusai är avklarat. Han spinner som ett tröskverk och har nu vuxit ifrån alla utom Rhuby och Max Åke... Man märker att han är hane nu för han har ett annat sätt även han inte är vuxen, han snackar lite ibland, spinner och trampar och klampar. Och när man lyfter upp honom är han så mjuk och helt avslappnad och man får använda båda händerna för att inte tappa honom. Sen kan han ligga på rygg i famnen och bara mysa och titta på en med sina stora blå ögon. 

Idar

Qusai
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar