måndag, december 10, 2018

Adventmys!

Ja än har vi inte hunnit med så mycket julmys eftersom ”vår hobby” att renovera tar allt tid och kraft förutom jobbet. Men golftjejerna var i alla fall här och hälsade på och åt middag, det var trevligt! Och på tiden.
Vi missade lite kattens dag men tack och lov hade Elisabeth i Tingsryd koll på läget och skickade bild på en mysig Ralph som firade kattens dag under täcket. Han är tokrolig den katten.

Våra egna verkar ganska nöjda med att vi är inomhus tidigare och att kattungarna är röjda ur vägen. De har fått så fina hem och får all uppmärksamhet så vi har verkligen haft tur där. Qusai har återgått till att vara Farbror Frej på heltid. Hon jagar sin svans och tigger godis. Det är förstås en förlust att hon inte får lika mycket godis och blötmat längre. Men hon verkar har blivit kattunge själv igen och spinner och låter sig tvättas och skötas av Java och Rhuby. Man förstår inte allt med de här katterna men det är intressant!

Idar har börjat bli lite mindre hankatt nu. Han har tyvärr blivit för tjock men vi jobbar på det. Han leker gärna och är nu i huset på halvtid. Än så länge umgås han bara med Max-Åke som inte är så brydd och blir inte upphetsad av att Idar har kommit tillbaka. Rhuby är ju mest skeptisk och Pebbles kan lätt gå igång på all form av upphetsad stämning och ge sig på det eller den som stör. Så vi tar det lite successivt och hoppas att hormonerna har lagt sig hos Idar, det verkar faktiskt så. Han är ju världens goaste katt så vi vill gärna njuta av att honom hos oss i soffan igen! Vilket temperament alltså, vi har nog aldrig haft en sån myspropp som han.


Idar

 Rhuby

Qusai

Ralph firar kattens dag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar