fredag, oktober 26, 2018

Man måste ju ha lite kul

Så bor ju Qusai med Bernard och Bianca på badrummet eftersom öppen planlösning inte är helt praktiskt ur kattfarmen-synpunkt. Innan de små är helt rumsrena släpper vi inte dem lösa i huset. Nu visar de ju stora framsteg så det borde inte dröja alltförlänge ändå. 

Idag inköptes en liten klöspelare för badrumsbruk om man säger så. Den var lätt att montera ihop och med lite fin hjälp från Pebbles så blev den klar och färdig att fylla sin plats i badrummet. Väl där blev Qusai eld och lågor och inga ungar vågade sig fram i första taget. Deras mamma däremot lekte och roade sig kungligt! Där ser man... hon är ganska barnslig fortfarande och leker gärna med de små och visar lite ..eh ..andra egenskaper som mamma än vad vi varit vana vid med Java. Men de blir fina och trygga de här också. Och tåliga liksom. Bianca är störst och har varit livligast, men Bernard som är något mindre har ärvt sin pappas helt avslappnade stil, börjar ta igen det och är nu lika mycket i farten. Men så fort man lyfter upp dem är de helt ljuvliga och alldeles tydligt ragdolls. De är så gosiga och gulliga så man vill bara ha dem här i den här storleken, alltid liksom. Crazy-cat-lady-here-I-come

Och med den nya blogg-appen funkar ju ingenting... Bilder kommer inte med, text forsvinner och nu har den bytt till engelska. Rattatavningen staller till det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar