torsdag, mars 02, 2017

Familjens favorit

Det finns nog inga så bortskämda husdjur som katter. De liksom kommer undan med att vara i centrum och föremål för allas uppassning. Men så ger de ju också mycket tillbaka. Man får nya mönster i lister och tapeter, sandad trappa så man inte halkar, träning i snoddkastning, inget gammalt stillastående vatten i kranen osv. 
Här är en riktig mysnisse: Linus i Bergkvara, från golfkullen (Taylormade).
Förgyller varje dag för husse och matte.


Själv har jag haft ledig dag och ägnat mig åt målning. Katterna ska ju ha det fint i nya huset! Provade måla med Jotuns nya kalkfärg, hehe. Vår målare hade redan gjort grunden. Jag kollade på nätet hur det skulle gå till, läste instruktionen och åkte dessutom till färgaffären för diverse inköp och fick då lite tips. Och tur var väl det... 
Som att måla med en tjock sovkerkakssmet! Ja, nu har jag ju aldrig målat med sovkerkakssmet, men med lite fantasi så. Det var helt konstigt och omöjligt och liknar ingen egentlig målning utan mer något slags "på-klet". Men det blev faktiskt riktigt bra till slut. Ultramatt och med skiftningar i olika ljus. Kan dock inte rekommendera er att pröva detta på mer än några få kvadrat, såvida ni inte tränar för brottnings-SM eller så.
Ja, det var lite från renoveringen - om tre veckor flyttar vi :)

Färdigt...
... Och torrt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar