torsdag, augusti 04, 2016

Svårt att komma igång men man får hjälp

Jo det är lite ledigt från jobbet här och vi håller mest på med renoveringen och vädret har varit bra och det underlättar. Ändå lite skönt att ha sovmorgon men katterna gör sitt bästa för att byggnationen ska avancera genom att tjata på att man ska gå upp. Java "knör sig" vid huvudkudden och Rhuby tvättas (verb). För er som inte är vana vid husdjur i sängen så kanske det här låter helt horribelt, men för oss andra är det liksom en vanlig morgon. Så är det, man flyttar sina smutsgränser lite när man har husdjur och det är säkert bra för immunförsvaret. Här finns i alla fall inga allergiker och sjuk är man sällan. Idag hade det regnat så inga fåglar synliga vid vanliga flukten i sovrumsfönstret efter att rullgardinen kommit upp. Vi fick ta fram da bird en stund som kompensation. 
Det bästa med att bygga på landet är att man får göra mer som man vill. Vi behövde inga bygglov enlig kommunen och det underlättar förstås. Då kan vi ha en kattgård sen också. Jag har blivit bra på att beställa saker på nätet, och att hämta virke, och kan hantera spännband o kofot och köra traktor. Att bygga kattgård känns som mycket litet projekt! Inte högprioriterat just nu men så småningom..
Java och övriga tar det hela med ro. Vi väntar med spänning på att se om det blir kattungar i september. Verkar så men får kanske dröja lite till innan man uttalar sig säkert. 

Java

Rhuby vår slappaste katt
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar