torsdag, juli 23, 2015

På turné

Den korta sommaren är här (någon som har sett den?) Som vanligt försöker man få till besök hos vänner och familj och samtidigt vara hemma, spela golf och koppla av. Det funkar faktiskt riktigt bra! Det får bli lite som det faller sig och håller man bara en lagom nivå på allt så blir det härligt och roligt trots vädret. Katterna håller sig fortsatt på landet hos föräldrarna och de trivs med lite större ytor. Häromdagen gick de in i depå, och vi klippte klorna och borstade allihop så nu är de som klippta ur en katalog ;) 
Vi har varit förbi "familjen Calle" och där tog vi en skön långpromenad och givetvis fick Calle följa med. Han älskar tydligen sin cykelkorg, och knappt hann tjejerna ta fram korgen så hade han hoppat i den och intagit en sitt-liggande position. Sen surfade han med i sin korg och verkade myyycket nöjd.
Så har vi fått hälsningar från "Fam Linus" i Bergkvara där Linus nu har talat om för husse att han kan ta och stoppa ner ritningarna och ta lite semester. Helt rätt alltså, mm får ju passa på medan ljuset är här, snart lackar det mot jul.


På besök hos släktingar i Skurup träffade vi den här charmören vid namn Virus. Mycket passande namn faktiskt för han var så att säga lite svår att bli av med... Han håller svansen längs med ryggen och är riktigt hårdhänt kelig. Man kan dock med glädje konstatera att även huskatter fäller mycket. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar