lördag, december 13, 2014

Lussekatter

Idag var det lucia och Java var uppe tidigt och liksom lussade runt för att få fart på frukosten. Sen fick Kattfarmens VD gå till konditoriet och köpa lussekatter. (passerade min frisör liksom nyuppstigen, och försökte smyga förbi skyltfönstret med mitt nyduschade, inte alls stylade hår, vilket misslyckades och vi typ hejade glatt... ehh)
Sen kom Henke, Aida och Casper och hälsade på för att titta på likörena, och det är alltid roligt när de kommer förbi. Casper är nog störst i golfkullen, en gentle gigant som vi kallar honom.

Casper (Wilson)



Sen kom Fam Fredriksson och hälsade på oss och kollade på kattungar, och jag följde med hem på pizzahäng, och träffade då förstås också Andy från golfkullen som kopplade av på kökssoffan. Trots att det är flera hundar och katter där är det alltid lugn och harmoni. Tror de har lyckats bättre med uppfostran än vad jag har...

Andy (St Andrews)

Och så fick vi en hälsning från Calle i golfkullen, som har flyttat med sin familj till nytt hus med härliga fönsternischer där han verkar trivas utmärkt.

Calle (Callaway)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar