lördag, november 10, 2018

Sötnosar!

Nu nio veckor och förstagångsvaccinerade samt chipmärkta. Väntar på deras stamtavlor och snart är de stora nog att få nya hem. Bernard är tingad och kommer få ett jättefint hem hos ett par kollegor till oss vilket känns jätteroligt. Deras personligheter har börjat ta form. Bernard är livligast för dagen och han växer så det knakar och stjälper i sig blötmat. Han spelar farlig och ligger i bakhåll och gör utfall men så fort man lyfter upp honom är han slapp och gosig, precis som en ragdoll ska vara. 
Bianca är tjockare och kanske lite lugnare och världens mysigaste. Hon är fint tecknad och har härligt uttryck och båda har fått djupt blå ögonfärg. 
Mamma Qusai tycker det är toppen med ungarna nu när hon äntligen slutat löpa, och hon är ju en stor kattunge själv och leker gärna samma lekar. Ja, vi kallar ju henne ”farbror Frej” som bekant.
Pebbles ställer som vanligt upp som barnvakt. Jag vet inte om hon bara gillar att de luktar blötmat men det verkar ändå som hon känner ansvar och liksom passar på dem.

Bianca till vänster




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar