måndag, juni 11, 2018

Sommarhälsningar

Signe i Östergötland! Se så lik Java hon är lilla Signe som nu har flyttat med matte och sambo ut på landet och det ser urmysigt ut där och Signe har funnit sig väl tillrätta. Men de gör ju oftast det ragdollarna, bara deras människa finns med, och maten förstås... På bilden längst ner har hon besök av morföräldrarnas ragdoll Trazan, en härlig bicolor kille, och de verkar ju komma fint överens. Vi får önska lycka till i nya lyan!


En annan ny lya har uppförts i Tingsryd och man blir ju bara avundsjuk på den här fin rastgården! Izor var väl dock lite tveksam från början men brorsan Ralph kom och invigde och visade hur bra det egentligen var med Leos lekland för katt!
Sen får man gå in o koppla av lite i soffan emellanåt.

I Linköping har Mollan varit krasslig igen men efter en del utredning blev katten bra och diagnosen oklar. Kanske någon matallergi, vem vet, men man får väl se hur det går. Här är hon i alla fall i det gröna ;) och sitt vanliga ulliga gulliga jag.

Penny njöt däremot av att vara ensamkatt ett tag och fick fritt spelrum. Hon är en tokrolig social katt som har en Hel del galna upptåg för sig. Hon verkar verkligen njuta av den här filtade korgen! Do not disturb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar