tisdag, februari 20, 2018

Hälsningar från syskonen

I Linköping har det varit lite sjukdom och kräkningar på den lilla Molly som fick åka till veterinären. Nu är hon dock på bättringsvägen. Detsamma gällde ju Izor iTingsryd  som nu är friskförklarad tack och lov. Oklart vad de drabbats av och varför. 
Kanske förgiftning, kanske allergi, kanske virus, kanske stress. Ja som medicinskt utbildad och även kattägare kan man ju förstå att det kan vara svårt att ställa diagnoser och att man får använda sig av den berömda uteslutningsmetoden, men ändå trist när man inte får någon riktig klarhet. 
Java har i alla fall blivit av med sin stress och tagit sig lite i vikt igen, kanske för att det är vinter och hon inte löper lika ofta. Vi hoppas ju att hon är dräktig men än så länge ser vi inte några egentliga tecken på det.
 Rhuby däremot tar ju sig lätt i vikt sen hon blev kastrerad och hon har riktig plåtmage också. Jag köpte ny palmliknande blomma till köket och hon åt genast upp halva växten utan att bli dålig. Försöker förstås inte köpa giftiga blommor men vet inte hur nyttiga de här exotiska plantorna är egentligen.
Jo men det var så kul att se att alla syskonen har vuxit i sig och blivit vackra katter. De är ju inte jättelika varandra och förstås blir hanarna lite större men de börjar ändå var för sig bli mer proportionerliga. Jag fick också några roliga filmklipp från Björn och Annica (tack för det!) där favoriten från youtube nog får konstateras vara "Fin som ett får" med lille Gustav som fixar frisyren på sin fyrbente kompis. Han får jobbet! Pebbles anmäler sig som kund genast. 

Molly Linköping

Storasyster Penny


Penny är farligOch så brorsan Izor i Tingsryd - liten krumelur som nu hafva blivit stur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar