torsdag, november 23, 2017

På utställning

I helgen som gick hann vi faktiskt med att äntligen åka på utställning med Qusai och det var klubbens årliga klubbmästerskap som gick av stapeln. Så Qusai och jag packade ihop oss och åkte dit, men först ett besök hos Lena på Duvemollys och alla söta kattungar där. Mycket trevligt och roligt! 
Qusai tyckte det var spännande med utställningen och alla katter och människor, och efter att först ha försökt ta sig ut ur buren en stund, kom hon ändå fram till att den var svårforcerad och hongick och la sig en stund. Man skulle "pimpa" buren också så vi hade med lite IKEA-lys-hjärtan och en tavla. 
Qusai hade väl inte riktigt intresse för bedömningen men hon kollade på allt annat och var cool och gjorde bra ifrån sig. Hon gick vidare en gång men sen var bedömningen att hon var lovande men lite för mycket under tillväxt. Det bästa var ändå att domaren tyckte att hennes öron var lagom stora, vi har ju fruktat att de liksom skulle bli för stora. Hon har som nummer ett i alla fall ett underbart temperament! Så om allt går bra får vi försöka ställa ut henne igen sen, när hon har vuxit klart lite mer.
Kul också att "familjen Calle" kom förbi och hälsade på oss!! 
Vår härlige Idar fick stanna hemma, han är ju feltecknad men med facit i hand hade det ändå varit väldigt kul att få visa upp honom, han är ju så go!
Lena var schysst och hann ta ett par bilder under bedömningen, jag tog bara ett par vid buren, sen blev det så bråttom så jag glömde helt bort att fota. Lenas hane Loke blev ju bäst i rasen, wow. Han är superfin den katten.

Qusai Inga kommentarer:

Skicka en kommentar