måndag, februari 20, 2017

Fint på bordet

Och helgen gick fort som vanligt och vi firade födelsedag och Rhuby grattade matte med fina blommor. Eller nja det var väl mer så att hon var intresserad av att tigga i sig valda strån från buketten som ställdes på bordet. 
Sen gillar hon ju inte pappa Bengt, och stegade genast fram till honom och sa till med en högerkrok och ett högljutt gnällande att han kunde gå hem igen. Till sist gick hon i alla fall iväg o tjurade lite i egen hörna.Övriga gäster fick vara ifred och vi hade en trevlig kväll. Bara Java saknades, och hon tror hon är hemlig borta på Duvemollys, men det är hon inte. Vi har sett henne i "Nickebo" där hon umgås med stilige Loke. Tyvärr verkar hon mest intresserad av maten än så länge men vi hoppas ju på en fin kull framöver. Vi får väl se om hon mest tänker ligga på schäslongen där eller hur hon tänker sig.

Java o Loke
 
Loke - kolla vilken snygging!


Pebbles gillar däremot alla i hopp om att de ska gå till skåpet i köket och ta fram de här nya frystorkade Orijen-godisarna som hon är helt såld på. Och en annan sak hon gillar är när hon lyckas ta sig in i gästrummet tillsammans med Rhuby. De båda kollar utsikten och snor ylleplagg från tvätten och u-båtar gärna gästsängen. Mega-roligt ju för en ragdoll!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar