måndag, juni 11, 2018

Senaste nytt på kattfarmen

Värmen har hållt i sig och vår nysådda gräsmatta sover och ser dammig, jordig och kal ut. En liten oas som vi har vattnat har dock tagit sig och vi brukar välja att sitta där på kvällen för det känns mest som någon slags vårdad trädgård just där. 
Pebbles vill vara ute och jaga fåglar och rymmer så ofta hon kan ut genom ytterdörren och förväntar sig att vi ska jaga henne över gårdsplanen. Gör man inte det kommer hon strax och undrar varför, så hon går inte långt. Jag vågar ändå inte släppa henne utan vakt för hon skulle lätt råka illa ut. Men det är kul att se henne med vind i håret och skuttandes på tvären och smygandes på sädesärlorna som gäckar henne.

För den som undrar hur det går på kattungefronten så har vi inga nyheter. Java och Idar har varit i enrum men det tror vi väl inte så mycket på. Qusai löper inte det minsta. Vi får väl vänta några veckor till. Vill ni se söta kattungar efter Idar så titta in på Duvemollys sida där det finns två riktiga sötnosar!

Vi har fått härliga sommarhälsningar från flera Golden Whiskers katter och deras mattar och hussar, det är tokigt, roligt och full fart. Det slående är hur mycket man fastnar för de här personliga, klumpiga, sällskapliga katterna som oftast dyrkar sina människor men också får dem att göra nästan allt de ber om. Inte så märkligt egentligen att Simon's cat är karikatyr på en ragdoll.

Senaste nytt är att vi har provkört en del dammsugare, mycket spännande!

Den här är överlägsen!

Rhuby blir trött av all städning



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar